• 1

wie ben ikIk ben Karin van der Linde geboren in 1963. Het leven heeft me tot nu toe veel gebracht. Mooie ervaringen maar ook de dalen heb ik gekend. Wat mij daar steeds weer het meeste bij hielp waren sessies waarbij ik naar mijn gevoel werd teruggebracht, energetische behandelingen. Wie ben ik en wat ervaar ik.

 

Na onderzoek bleek ik hoogsensitief te zijn en daardoor ging er een nieuwe wereld voor mij open. Er werd me veel duidelijk en ik leerde er mee om te gaan. Wat ik eerst zag als een handicap ben ik gaan inzetten als mijn kracht. Hier werd ik steeds blijer van en ik besloot opleidingen te gaan doen vanuit interesse en ter verdieping van mijn zijn. Mijn doel is nu het overbrengen van mijn kennis in behandelingen en workshops waarbij ik mijn levenservaring mee breng. 


Ik weet wat het is om in de put te zitten, paniekaanvallen te hebben en niet te luisteren naar jezelf, maar ik weet ook wat voor kracht er in ons schuilt en dat je er weer bovenop kan komen! Ik wil je graag kennis laten maken met jouw kracht.

Mijn opleidingen op dit gebied zijn:

- Kindercoaching bij BGL
- Tekenopleiding bij de Toverboom
- De MEE-opleiding
- Reikimaster
en diverse workshops op energetisch gebied.